Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g146g430kcal20.4g1.5g37.9g0.9g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g188g49kcal2.1g5.8g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g959kcal45g14.6g76.8g1.8g
Valittu annoskoko758g479kcal22.5g7.3g38.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna379g240kcal11.3g3.7g19.2g0.5g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421