Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto250g476kcal19.5g8.5g40.1g0g
Katkarapu, rainbow313g313kcal72g0g2.8g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g188g197kcal6.6g37.9g1.9g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g1972kcal196.2g92.8g89.6g7.6g
Valittu annoskoko758g986kcal98.1g46.4g44.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna379g493kcal49.1g23.2g22.4g1.9g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265