Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3002g722kcal54.3g66.1g9g69.1g
Parsakaali brokkoli 1801g632kcal83.2g35.1g5.4g45g
Juusto, keskiarvo 601g2101kcal150.3g1.5g166.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1801g829kcal57.6g86.5g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84.1g1.4g4.2g
Voi 60% rasvaa 252g1374kcal2.2g1.3g153.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15156g12140kcal719.6g549.2g725.8g236.6g
Valittu annoskoko7578g6070kcal359.8g274.6g362.9g118.3g
Annoskoko puolitettuna3789g3035kcal179.9g137.3g181.5g59.2g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378