Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4497g1726kcal45g310.3g9g112.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )135g1214kcal0g0g134.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Hunaja202g678kcal2g166g0g0g
Saksanpähkinä 315g2141kcal46.3g10.4g205.3g50.1g
Vuohenjuusto President1349g3481kcal256.3g6.7g269.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1061g287kcal13.8g50.9g2.1g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15156g19075kcal727.8g1092g1242.4g361g
Valittu annoskoko7578g9538kcal363.9g546g621.2g180.5g
Annoskoko puolitettuna3789g4769kcal182g273g310.6g90.3g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701