Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 225g171kcal4.2g34.7g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g124g248kcal21g2.6g16.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%45g72kcal1.2g1.2g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1516g995kcal53.6g79.6g46.8g5.4g
Valittu annoskoko758g497kcal26.8g39.8g23.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna379g249kcal13.4g19.9g11.7g1.4g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395