Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1157g3970kcal117.9g810g13.9g40.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3507g1613kcal112.2g168.3g52.6g0g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä175g1192kcal1.8g1.8g131.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1683g1414kcal18.5g308g6.7g30.3g
Ruokosokeri281g1143kcal0g280.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15176g20866kcal693.6g3141.2g567.6g141.6g
Valittu annoskoko7588g10433kcal346.8g1570.6g283.8g70.8g
Annoskoko puolitettuna3794g5217kcal173.4g785.3g141.9g35.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826