Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3560g4454kcal747.6g0g160.2g0g
Ruokakerma ingman 5%2400g2040kcal84g144g120g0g
Dijonsinappi, Maille, Original380g266kcal15.2g30.4g11.4g11.4g
Valkosipuli 284g308kcal22.4g46.3g1.7g6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Ruokasuola jodioitu 8g0.2kcal0.1g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g840g622kcal37.8g108.4g1.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15176g17334kcal1816g664.4g806.6g55.8g
Valittu annoskoko7588g8667kcal908g332.2g403.3g27.9g
Annoskoko puolitettuna3794g4334kcal454g166.1g201.7g14g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547