Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 501g195kcal5.1g35.1g1g12.7g
Aurajuusto50g170kcal10g0g14.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)50g63kcal1.7g2.1g5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.3g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g1121kcal46.4g86.6g59g27.2g
Valittu annoskoko759g560kcal23.2g43.3g29.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna380g280kcal11.6g21.7g14.8g6.8g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217