Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow88g247kcal15.7g55.6g0.8g8.8g
Palvikinkku HK 3%105g105kcal18.9g0.5g3.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)61g98kcal1.7g1.7g9.2g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g951kcal74.2g123.2g27.8g20.6g
Valittu annoskoko760g476kcal37.1g61.6g13.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna380g238kcal18.6g30.8g7g5.2g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380