Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1353g893kcal203g0g9.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1353g176kcal15.2g13.3g2.7g16.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen451g90kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Herne 902g622kcal45.6g84.4g3.6g28g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 451g318kcal3.2g66.4g1.7g4.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1804g1157kcal57.7g87g63.1g0.2g
Sokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 722g193kcal2.9g10.3g5.2g13.1g
Kananmuna, keitetty 496g708kcal62g1.5g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g8680kcal784.6g650.2g276.2g137g
Valittu annoskoko7596g4340kcal392.3g325.1g138.1g68.5g
Annoskoko puolitettuna3798g2170kcal196.2g162.6g69.1g34.3g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170