Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.5g4.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g44kcal1.2g6.2g1.2g1.8g
Valittu annoskoko76g22kcal0.6g3.1g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g11kcal0.3g1.6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g29kcal0.8g4.1g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855