Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g122kcal8.8g11.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko76g61kcal4.4g5.8g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g31kcal2.2g2.9g1.1g0.5g
Arvot/100g100g81kcal5.8g7.6g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631