Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 16g31kcal4.5g0g1.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g22g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g120kcal10.6g4g6.4g0.6g
Valittu annoskoko76g60kcal5.3g2g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g30kcal2.7g1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7g2.6g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730