Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali49g10kcal0.6g1.7g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g124kcal9.2g4g7.8g2.2g
Valittu annoskoko76g62kcal4.6g2g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g31kcal2.3g1g2g0.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213