Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 38g17kcal0.1g3.5g0g0.7g
Sokeri8g32kcal0g8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g23g84kcal3.4g13.8g1.6g2.2g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.2kcal0g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g338kcal7g51.4g10.8g6.4g
Valittu annoskoko76g169kcal3.5g25.7g5.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna38g85kcal1.8g12.9g2.7g1.6g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.7g7.1g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150248