Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä1.8g12kcal0g0g1.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g17g14kcal0.2g3.1g0.1g0.3g
Ruokosokeri2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g210kcal7g31.4g5.6g1.4g
Valittu annoskoko76g105kcal3.5g15.7g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g53kcal1.8g7.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.6g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826