Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g27g29kcal6.2g0g0.5g0g
Paprika, punainen8.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 6.4g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P8.9g5.4kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g107kcal13.6g3.6g4g1.4g
Valittu annoskoko76g54kcal6.8g1.8g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g27kcal3.4g0.9g1g0.4g
Arvot/100g100g70kcal8.9g2.4g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855