Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g187kcal13.6g5.8g11.8g1.4g
Valittu annoskoko76g93kcal6.8g2.9g5.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g47kcal3.4g1.5g3g0.4g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.8g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853