Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g26g4.5kcal0.4g0.6g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl38g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g61kcal4.6g3.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko77g30kcal2.3g1.9g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g15kcal1.2g1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g40kcal3g2.5g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207