Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese13g4.8kcal0.2g1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g13g14kcal0.3g0.5g1.3g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.7g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.2g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g150kcal9g7g9.6g0.4g
Valittu annoskoko76g75kcal4.5g3.5g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g38kcal2.3g1.8g2.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.9g4.6g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806