BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)63g119kcal9.4g0.5g8.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g272kcal19.8g8.6g17.8g0.2g
Valittu annoskoko77g136kcal9.9g4.3g8.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g68kcal5g2.2g4.5g0.1g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811