Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)9g23kcal1.6g0g1.9g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)9g5.4kcal0.1g0.8g0.2g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g9g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.2g7.2kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.3g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.2g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g9g33kcal1.2g6.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g208kcal10g21g9.6g0.8g
Valittu annoskoko77g104kcal5g10.5g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g52kcal2.5g5.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g136kcal6.5g13.7g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255