Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 69g26kcal0.2g4.8g0.1g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.3g7.5kcal0g1.8g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.6g10kcal0.2g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g125kcal0.8g14.6g5.8g4.8g
Valittu annoskoko77g63kcal0.4g7.3g2.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal0.2g3.7g1.5g1.2g
Arvot/100g100g81kcal0.5g9.5g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598