Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g47g27kcal3.5g2.3g0.4g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Vadelma 19g7.7kcal0.2g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g75kcal8.6g6.2g1g1.4g
Valittu annoskoko77g38kcal4.3g3.1g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal2.2g1.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231