Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 498g54kcal2.8g7g0.5g3.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 249g329kcal6.5g8g29.9g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g808kcal18.6g40g60.8g7g
Valittu annoskoko760g404kcal9.3g20g30.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna380g202kcal4.7g10g15.2g1.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021