Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu200g400kcal26g5.8g32g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Paprika vihreä 40g8.5kcal0.4g1g0.1g0.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1103kcal62.2g65.8g67.4g17.2g
Valittu annoskoko760g552kcal31.1g32.9g33.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna380g276kcal15.6g16.5g16.9g4.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889