Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1307g4484kcal133.2g914.8g15.7g45.7g
Sokeri 855g3468kcal0g853.6g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g241kcal0g59.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g4021g1568kcal132.7g124.7g60.3g0g
Kananmuna kuoreton 829g1183kcal103.7g2.5g85g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g503g3418kcal5g5g377g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g28815kcal751.8g3939.6g1076g91.6g
Valittu annoskoko7600g14408kcal375.9g1969.8g538g45.8g
Annoskoko puolitettuna3800g7204kcal188g984.9g269g22.9g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655