Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1361g399kcal12.8g61.3g5.4g25.9g
Herkkusieni 601g96kcal12.6g1.8g2g9g
Tomaattimurska 1602g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Katkarapu 801g548kcal115.6g0g8.8g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1198kcal72.1g4.8g100.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2403g3364kcal124g671.7g16.3g81.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g12433kcal707.6g1697.8g273.6g309g
Valittu annoskoko7600g6217kcal353.8g848.9g136.8g154.5g
Annoskoko puolitettuna3800g3108kcal176.9g424.5g68.4g77.3g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753