Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2000g1619kcal31.4g336.6g1g60g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g4000g5600kcal760g0g280g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kananmuna kuorineen punnittu1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g17678kcal1857.2g718.8g779.6g133.6g
Valittu annoskoko7600g8839kcal928.6g359.4g389.8g66.8g
Annoskoko puolitettuna3800g4419kcal464.3g179.7g194.9g33.4g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339