Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3566g4461kcal748.8g0g160.5g0g
Ruokakerma ingman 5%2404g2043kcal84.1g144.2g120.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original381g266kcal15.2g30.4g11.4g11.4g
Valkosipuli 284g308kcal22.5g46.4g1.7g6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Oliiviöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Ruokasuola jodioitu 8g0.2kcal0.1g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g841g623kcal37.9g108.5g1.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g17362kcal1819g665.2g808g55.8g
Valittu annoskoko7600g8681kcal909.5g332.6g404g27.9g
Annoskoko puolitettuna3800g4340kcal454.8g166.3g202g14g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547