Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 450g342kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 630g479kcal11.8g97.6g1.3g6.3g
Keittojuurekset, apetit899g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vesi4497g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1049g1179kcal221.7g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15228g4517kcal502.6g429.6g73.2g66g
Valittu annoskoko7614g2259kcal251.3g214.8g36.6g33g
Annoskoko puolitettuna3807g1129kcal125.7g107.4g18.3g16.5g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600