Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)283g28kcal4.2g0g1.7g240.7g
Ruisjauho Pirkka2265g6908kcal219.7g1381.6g45.3g339.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1227g3926kcal169.3g711.6g39.3g153.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g378g529kcal52.8g52.8g12.8g181.2g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g57g227kcal0g56.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3303g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g104g374kcal46.7g41.5g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g23982kcal985.4g4488.2g210.6g1830g
Valittu annoskoko7616g11991kcal492.7g2244.1g105.3g915g
Annoskoko puolitettuna3808g5996kcal246.4g1122.1g52.7g457.5g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040