Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3503g981kcal21g208.4g7g87.6g
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g35g84kcal1.9g14.7g1.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)350g298kcal3.5g12.3g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g2868kcal60.4g495.6g67.6g183g
Valittu annoskoko7616g1434kcal30.2g247.8g33.8g91.5g
Annoskoko puolitettuna3808g717kcal15.1g123.9g16.9g45.8g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864