Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g2497g1623kcal82.4g112.4g97.4g0g
Kananmuna kuoreton 1373g1959kcal171.7g4.1g140.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g3746g13035kcal131.1g3033.9g37.5g112.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g33234kcal770.4g6300.8g551.4g224.8g
Valittu annoskoko7616g16617kcal385.2g3150.4g275.7g112.4g
Annoskoko puolitettuna3808g8308kcal192.6g1575.2g137.9g56.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483