Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g25g225kcal0g0g25g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.3g29kcal1g5.9g0.2g0.3g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1525g1869kcal136g56.6g118.8g15.2g
Valittu annoskoko763g935kcal68g28.3g59.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna381g467kcal34g14.2g29.7g3.8g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853