Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 281g108kcal2.8g19.4g0.6g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen141g46kcal4.6g6.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 24g82kcal1.4g18.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1525g953kcal68.8g92.4g30.2g16.6g
Valittu annoskoko763g477kcal34.4g46.2g15.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna381g238kcal17.2g23.1g7.6g4.2g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686