TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g225g304kcal49.5g0g11.3g0g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika, punainen84g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 99g75kcal1.8g15.2g0.2g1g
Paprikajauhe 5.6g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g56g39kcal4.4g5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g1278kcal118.6g79.4g49.2g20.4g
Valittu annoskoko763g639kcal59.3g39.7g24.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna381g319kcal29.7g19.9g12.3g5.1g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755