Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 75g226kcal0.1g55.6g0g0g
Keräkaali, 100g3753g901kcal45g127.6g7.5g78.8g
Paistijauheliha 10%3002g5103kcal600.4g0g300.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal4g8.2g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15240g14850kcal1318.6g439.6g838.8g180.2g
Valittu annoskoko7620g7425kcal659.3g219.8g419.4g90.1g
Annoskoko puolitettuna3810g3713kcal329.7g109.9g209.7g45.1g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436