Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 128g57kcal0.2g12g0.1g2.3g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.5g9kcal0.5g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g105g115kcal25.2g1.1g1.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g35g39kcal1.1g2.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g559kcal55.2g36.4g19.8g6.2g
Valittu annoskoko763g280kcal27.6g18.2g9.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna382g140kcal13.8g9.1g5g1.6g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342