Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 350g97kcal4.2g14.2g0.7g7.3g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g219g284kcal45.9g0g9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g44g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g882kcal104.8g49.2g20.2g20.6g
Valittu annoskoko763g441kcal52.4g24.6g10.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna382g221kcal26.2g12.3g5.1g5.2g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589