Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi421g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g70g21kcal0.7g3.7g0.2g1.7g
Herne 70g48kcal3.5g6.6g0.3g2.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g140g105kcal5.7g17.5g1.1g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Persilja 20g5.4kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g385kcal21.4g60g3.4g12.4g
Valittu annoskoko763g193kcal10.7g30g1.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna382g96kcal5.4g15g0.9g3.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436