Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen4489g12660kcal489.3g2181.9g305.3g139.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1526g6106kcal84g67.2g610.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1616g6255kcal242.4g48.5g565.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g50041kcal1631.4g4595.2g2963.2g278.4g
Valittu annoskoko7632g25020kcal815.7g2297.6g1481.6g139.2g
Annoskoko puolitettuna3816g12510kcal407.9g1148.8g740.8g69.6g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890