Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu479g603kcal52.6g1.4g43.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1595g527kcal52.6g78.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1167g4003kcal118.9g816.6g14g40.8g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g120g790kcal0g0g88.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki997g558kcal84.8g49.9g2g0g
Vesi1595g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g399g319kcal79.8g0g0.4g0g
Tomaatti, tuore4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 439g626kcal54.8g1.3g45g0g
Oltermanni 17%818g2208kcal245.3g0g139g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g19268kcal1377.6g1895.2g664g81.8g
Valittu annoskoko7632g9634kcal688.8g947.6g332g40.9g
Annoskoko puolitettuna3816g4817kcal344.4g473.8g166g20.5g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339