Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g3200g4160kcal672g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voimariini normaalisuolainen40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g9953kcal1379.8g123.2g427g14.8g
Valittu annoskoko7632g4976kcal689.9g61.6g213.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna3816g2488kcal345g30.8g106.8g3.7g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480