Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2694g19664kcal26.9g26.9g2154.9g0g
Kananmuna kuoreton 3951g5636kcal493.8g11.9g404.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g359g1419kcal6.5g348.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)126g13kcal1.9g0g0.8g106.8g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton431g1379kcal99.6g45.3g89.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka72g287kcal0g71.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g56792kcal1257.4g1007.2g5300.4g213.6g
Valittu annoskoko7632g28396kcal628.7g503.6g2650.2g106.8g
Annoskoko puolitettuna3816g14198kcal314.4g251.8g1325.1g53.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546