Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2885g6525kcal461.5g14.4g519.2g0g
Voi 120g872kcal1.4g0.5g97.7g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1202g1107kcal190g30g24g0g
Tonnikala vedessä 1683g1757kcal377.6g0g25.2g0g
Herkkusieni säilyke 1202g204kcal25.2g2.4g3.6g28.8g
Kermajuusto (Pohjanpoika)541g2109kcal129.8g10.8g173.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g25149kcal2371g116.2g1685.6g57.6g
Valittu annoskoko7632g12574kcal1185.5g58.1g842.8g28.8g
Annoskoko puolitettuna3816g6287kcal592.8g29.1g421.4g14.4g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830