Porkkanakeitto

Kuori ja pilpo porkkanat ja perunat.

kuullosta sipuli oliiviöljyssä kattilassa.

Lisää valkosipuli ja paista hetki.

lisää porkkanat, perunat, liemikuutiot ja 1.5 litraa vettä.

keitä kunnes vihannekset on kypsiä (n. 20 min).

lisää joukkoon ruokakerma ja soseuta sauvasekoittimella tms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2000g654kcal12.4g111.2g4g51g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)416g112kcal5.4g20g0.8g7.1g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Kasvisliemivalmiste (Euroshopper), annos 10g88g246kcal13.2g3g20.2g0g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio44g97kcal3.5g11.4g3.3g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g800g520kcal12g31.2g40g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Vesi3276g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15272g6113kcal131.8g643g300.6g135.6g
Valittu annoskoko7636g3057kcal65.9g321.5g150.3g67.8g
Annoskoko puolitettuna3818g1528kcal33g160.8g75.2g33.9g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4.2g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65312