Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5000g850kcal20g125g30g35g
Pekoni (Dulano)600g1536kcal108g19.2g114g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g500g1950kcal145g7.5g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g11545kcal785.4g370.4g770.4g88.6g
Valittu annoskoko7640g5773kcal392.7g185.2g385.2g44.3g
Annoskoko puolitettuna3820g2886kcal196.4g92.6g192.6g22.2g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882