KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g600g3300kcal60g136.8g256.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1600g11680kcal16g16g1280g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton400g1280kcal92.4g42g83.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka800g2992kcal9.6g736g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4000g5040kcal440g12g360g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g240g1440kcal57.6g15.8g129.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g51464kcal1351.2g1917.2g4219.2g0g
Valittu annoskoko7640g25732kcal675.6g958.6g2109.6g0g
Annoskoko puolitettuna3820g12866kcal337.8g479.3g1054.8g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156