Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g3203g4164kcal672.7g0g160.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi4004g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voimariini normaalisuolainen40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g9963kcal1381.2g123.2g427.6g14.8g
Valittu annoskoko7640g4982kcal690.6g61.6g213.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna3820g2491kcal345.3g30.8g106.9g3.7g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480